D-A-J-O administratie advies assurantie, het administratie advies assurantie kantoor. Voor midden- en kleinbedrijf en zzp-ers.

073-2111345 info@d-a-j-o.nl

Menu
Advies

Ook op het gebied van advies kan D-A-J-O administratie advies assurantie u ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen. Denk hierbij aan welke structuur/organisatie de juiste is voor uw onderneming of het opmaken van arbeidsovereenkomsten. Tevens kunnen wij de volledige salarisadministratie voor uw onderneming verzorgen.

Maar ook op het gebied van aangifte inkomstenbelasting voor zowel particulieren als ondernemers kunnen wij u van advies voorzien. Deze aangiftes kunnen wij volledig voor u verzorgen en contact persoon zijn naar de belastingdienst.

Wilt u meer weten? Informeer geheel vrijblijvend wat D-A-J-O administratie advies assurantie voor u, of u als ondernemer, hierin zou kunnen betekenen. Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan onderstaand formulier in, zodat wij u kunnen bereiken om uw vraag te beantwoorden, of om u verder van dienst te kunnen zijn.

Vul hieronder de gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Naam (verplicht)

Eventuele bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon nummer

E-mail (verplicht)

Advies over
 Belastingzaken Administratie opzet / structuur-organisatie Arbeidszaken Overige zaken (vul toelichting in)

nadere toelichting voor de gekozen optie:

Alles ingevuld? Druk dan op verzenden.